Forskellige typer hundelegetøj

 

Hver hvalp eller hund, uanset om den er ung eller gammel, elsker at være legesyg. Nogle hunde elsker også at lege med legetøj. Ikke alle hunde kan lide at lege med det samme legetøj. Derfor har vi nedenfor opsummeret de fire slags legetøj, de fleste ejere ville købe deres hunde. Hvert legetøj har sin egen fordel og grund til at blive brugt. Noget legetøj er mere end hundelegetøj – end det kan bruges til tænder, og andet legetøj kan bruges til at holde din hund sund.

Plyslegetøj – disse er lavet af stærkt stoflignende materiale og er normalt fyldt og kommer med en lille squeaker indeni. Det meste overdådigt legetøj ligner en normal genstand, vi brugte i vores daglige liv, og en, der normalt ville fascinere en hund. Nogle almindelige plyslegetøj til hunde inkluderer sko, mad, mus, og listen fortsætter. På det seneste har der været en voksende trend inden for designer-plyslegetøj til hunde, der ligner populære genstande som i-pad, i-pawd og lignende.

Latex-legetøj – disse er fremragende til at holde din hund underholdt. Med hunde, der er aggressive tyggere, kan latexlegetøjet holde dem beskæftiget i timevis og tilfredsstille deres bidetrang. Latex-legetøjet holder desuden hundens tandkød og tænder rent og sundt. Disse legetøj hjælper også med at holde hundes tandkød og tænder rene og sunde. Generelt godt for den generelle mundhygiejne

Gummilegetøj – I lighed med latexlegetøj kan disse bruges til at tilfredsstille en aggressiv hunds tyggetrang og holde hundens generelle mundhygiejne i god form. Derudover er gummilegetøj såsom bolde tungere og mere hoppende, og så kan de endda bruges til at kaste rundt for at give din hund en daglig dosis motion. Sidst, men ikke mindst, kan du bruge dette legetøj som en del af deres træning – den grundlæggende øvelse for at hente bolden.

Tovlegetøj-Hvis du har en ikke-aggressiv hund, giver tovlegetøj sjove tovtrækningsspil. Hunde elsker at tygge på blødt reblegetøj. Hundetovslegetøj er i de fleste tilfælde lavet af materialer som nylon eller bomuld, hvilket er godt, fordi legetøjet kan vaskes i maskine. Hundelegetøjet vil have mindst én knude og nogle gange op til flere knob for at give legetøjet styrke og variation.

Vi håber denne artikel for information. Som sædvanlig er du velkommen til at give os din feedback, og hvis du kan lide nogen specielle artikler, så lad os det vide, og vi vil gøre vores bedste for at sammensætte noget. Sørg for at tjekke designer-plyslegetøjet ud, næste gang du besøger din lokale dyrehandel.

Leave a Comment