Coffeeshops – Verkoop meer koffie via mobiele marketing

Volgens een onderzoek van de Mobile Marketing Association zal mobiele reclame en marketing dit jaar met 26 procent stijgen, waardoor dit een van de meest interactieve, effectieve en resultaatgerichte opties wordt, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven.

Als u een coffeeshop runt, kunt u dit krachtigste marketingmedium gebruiken om een enorme klantendatabase bij u in de buurt te bereiken. Dit medium evolueert in hoog tempo als een krachtig advertentieplatform en kan niet worden genegeerd door bedrijven die de concurrentie willen bijbenen.

Mobiele marketing biedt coffeeshop in de buurt de mogelijkheid om een aantal klanten in de buurt te bereiken, waardoor het bedrijf op de voorgrond treedt en een sterke aanwezigheid opbouwt.

U kunt periodiek kortingsbonnen en vouchercodes, sms-berichten over aanbiedingen en evenementen in de coffeeshop en informatie over nieuwe producten die op mobiele telefoons zijn geïntroduceerd, verzenden. Zo kun je op een bepaalde dag van de week gratis koffie weggeven en je klanten eraan herinneren door middel van een sms of bericht.

U kunt speciale aanbiedingen doen voor opt-in klanten. Als u merkt dat uw coffeeshop uitstekende zaken doet op drukke weekdagen en achterblijft tijdens het weekend, kunt u in het weekend een goede korting bieden op gastronomische koffie door klanten te vragen een geselecteerde code te sms’en via sms. Dit is een uitstekende methode om ervoor te zorgen dat uw vaste klanten op doordeweekse dagen ook in het weekend uw coffeeshop bezoeken.

U kunt aanbiedingen adverteren in couponbladen, op uw website of in een of alle lokale kranten. U kunt zelfs details van de aanbieding in uw winkel plaatsen. In slechts een paar weken zult u verrast zijn om de verbetering van de verkoop te zien. U kunt uw zaterdag- en zondagaanbiedingen vernieuwen en details via sms naar uw vaste klanten sturen. U kunt bijvoorbeeld een wedstrijd houden voor klanten die vragen over bepaalde onderwerpen moeten beantwoorden. U kunt klanten die deze quiz winnen filteren om deel te nemen en te strijden voor de hoofdprijs in een exclusief spel. Al deze promotionele activiteiten zijn eenvoudig geworden met mobiele marketing.

Sms-marketing helpt u bij uw onderneming en bevordert een effectieve mobiele campagne om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen uw coffeeshop herkennen en bezoeken. U kunt de technologie gebruiken om speciale waarschuwingen en kortingsaanbiedingen naar klanten te sturen voor opt-in klanten in uw regio. Mobiele marketinginitiatieven hebben ertoe bijgedragen dat heel wat coffeeshops in slechts enkele maanden tijd een klantenbestand van 10.000 hebben opgebouwd.

Vervang de minder efficiënte media en bereik de krachtige en krachtige mobiele marketingstrategie voor de lange termijn om uw coffeeshopactiviteiten te vergroten. Tekstberichten worden door veel mobiele marketingbedrijven effectief gebruikt om klanten binnen te halen door middel van een effectieve “oproep tot actie”. We helpen coffeeshops ook om contact te houden met werknemers en ze te betrekken bij verschillende wedstrijden via mobiele communicatie.

Leave a Comment